Community A-ZoNe


AcasaAcasa  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  


Distribuiţi|

Regulament TerrorSquad #

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
simpler

Rank: Membru
Mesaje : 6
Data de inscriere : 02/07/2013
Regulament TerrorSquad # Empty
MesajSubiect: Regulament TerrorSquad # Regulament TerrorSquad # Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 12:26 am

I.Reguli pentru inscrierea in clan :


- Proba non eliminatorie: disputarea unui meci 5 vs 5 impotriva unui clan de pe mirc
- Proba eliminatorie alaturi de alti 4 membrii ai clanului intr-un meci amical pentru o evalure completa OBLIGATORIU
- Citirea in prealabil a acestui regulament si acceptarea tuturor conditiilor puse de acesta OBLIGATORIU
- Formularea unei cereri complete care sa contina detaliile personale ale canditatului: Nume, Nick, varsta, oras, de ce doreste sa intre in clan OBLIGATORIU
- Adaugarea in cadrul cererii detalii despre parcursul canditatului pana la momentul actual in clanuri, comunitati de gaming etc OPTIONALII.Reguli in cadrul meciurilor fie ele amicale, oficiale, mix-uri, etc:


1.Mix-uri:

- Toti membrii clanului se gasesc obligati sa incerce pe cat este posibil sa joace mix-uri cu alti membrii ai clanului pentru a putea sa se obisnuiasca cu stilul celuilalt si pentru a imbunatatii team playul.
- Toti membrii au obligatia de a limita numarul maxim de mixuri in care se afla membrii clanului simultan la maxim 2-3.
- Pentru a putea coopera mai bine in timpul meciurilor oficiale membrii clanului trebuie sa depuna eforturi pentru petrecerea unui timp cat mai indelungat pe servar alaturi de colegii lor.
- In timpul jocului membrii clanului au obligatia de a pastra o limita de respect intre ei si fata de coechipierii si adversarii din afara clanului alaturi de care disputa partida.
- In timpul jocului membrii au obligatia de a intervenii in conflicte create de adversari avand ca adresa un membru al clanului.
- In timpul jocului membrii clanului au responsabilitatea de a adopta o atitudine matura fata de alti membrii ponderandu-i pe acestia in cazul in care se constata o iesire necorespunzatore din partea lor la adresa coechipierilor sau adversarilor.
- Actele de eroism nu vor fi tolerate si vor fi sanctionate corespunzator!

2.Amicale:

- Toti membrii clanului au obligatia de a trata meciurile amicale cu o atitudine profesionala si cu seriozitate.
- Toti membrii clanului au obligatia de a pastra aceeasi parametrii de respect si auto-control necesari jucarii unui meci oficial.
- Este strict interzista interactionarea cu adversarii pe parcursul rundelor de joc. Doar pentru ca este un meci amical nu ne batem joc!
- Actele de eroism nu vor fi tolerate si vor fi sanctionate corespunzator!


3.Oficiale:

- Tote scaparile de orice natura, accidentala, spontana etc. sunt strict interzise pe parcursul unui meci oficial.
- In cadrul unui meci oficial toti membrii line-upului sunt jucatori profesionisti si trebuie sa se comporte ca atare intre ei si fata de adversarii lor.
- Orice manifestare nervoasa trebuie controlata si desfasurata pe sectiunea speciala a forumului dupa meci.
- In cazul unei victorii membrii clanului trebuie sa ia o atitudine corespunzatoare neatacand clanul advers.
- In cazul unei infrangeri membrii clanului sunt rugati sa adopte o atitudine profesionala abtinandu-se de la orice fel de comentariu non-necesar, cu atat mai mult injurii aduse adversarilor sau oficialilor acelei partide.
- Cooperarea va fi cuvantul de ordine in cadrul meciurilor oficiale disputate de clan.
- Urmarea schemei spusa de CL este OBLIGATORIE, evitand orice gest de eroism care va aduce sanctionarea membrului in cauza.
- Incapacitatea de a acorda atentie schemelor si coordonarii jocului va aduce membrului de la o sanctiune minora pana la inlocuirea sa chiar in timpul meciului daca competitia in discutie permite acest lucru.
- In cazul comiterii unei greseli de catre adminul sau oficialul partidei fata de un membru, acesta are responsabilitatea de a-si mentine calmul si de a coopera cu indicatiile oficialului pana la sfarsitul partidei dupa care se va hotara daca sanctiuniile luate impotriva lui sunt juste.
- Actele de eroism nu vor fi tolerate si vor fi sanctionate corespunzator!III.Reguli generale si reguli ce nu se incadreaza in nici una din categoriile de mai sus:


1.Reguli privitoare convocarii membrilor clanului pentru meciuri:

- Membrii clanului sunt rugati sa acorde seriozitate convocarilor pentru meciuri si in cazul unei situatii in care nu pot fi prezenti sa semnaleze acest lucru CL-ului din timp pentru a se putea gasi un inlocuitor.
- Odata confirmata prezenta la un meci membrul este obligat sa fie prezent la ora stabilita in locul sau pe mijlocul de comunicare dat de CL. In cazul unei urgente CL-ul trebuie anuntat cat de repede cu putinta. In cazul neprezentarilor nemotivate repetate membrul va fi sanctionat.
- In cadrul unor situatii speciale ce prespun lipsa CL-ului toti membrii clanului au obligatia de a solutiona problema Line-Up ului pentru un meci iminent. In cazul in care acesta pote fi amanat este recomandat ca aceasta actiune sa fie luata!
- Contestarea anumitor membrii in cadrul Line-Up ului nu se va face inainte sau in timpul evenimentului ci doar dupa terminarea acestuia pe sectiunea speciala a forumului.

2. Rolul decizional in cadrul clanului:

- Primul dispozitiv de decizie al clanului va fi reprezentat de CL ce va actiona conform regulamentului pus in viguare de votul tuturor membrilor.
- In situatii speciale sau greu de clarificat se va apela la organul suveran de conducere al clanului si anume votul secret individual.
- Suplinirea CL-ului in situatii speciale pote fi facuta de oricare membru al clanului atata timp cat respecta regulamentul in viguare si pote fi argumentat de acesta.

3. Anuntarea meciurilor si dreptul de joc:

- Meciurile vor fi afisate pe dispozitive de informare comunicate in prealabil fiecarui membru, acesta avand datoria de a confirma disponibilitatea sa fata de meciul respectiv.
- Dreptul de joc se imparte in mod egal tuturor membrilor clanului diferentele fiind facute de actiunile individuale a fiecarui individ in parte.
- In conditii normale fiecare jucator va avea aceeasi sansa de a juca intr-un meci cu restul, puncte de departajare vor fi timpul de confirmare, experienta, disponibilitati trecute etc.

4. Generalitati:

- Orice fel de iesire in evidenta negativa din conjunctura comunitatii va fi sanctionata.
- Orice fel de manifestare superioara fata de restul membrilor va fi sanctionata.
- Implicarea tuturor membrilor clanului in activitatile colective este obligatorie si nu pote fi scuzata decat de situatii de urgenta!
- Pe sevarele publice reprezentati clanul de care apartineti nu fragele pe care le faceti, dezvoltati o atitudine corespunzatore si de asemenea ar fi de preferat sa semnalati prin o anexa la nick apartenenta de clanul pe care il reprezentati!
Sus In jos

Regulament TerrorSquad #

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t TerrorSquad #
t Anunt TerrorSquad # !
t Cerere Inscriere TerrorSquad #
t Cerere Intrare TerrorSquad #
t Regulament FMA
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Community A-ZoNe :: A-ZoNe | Recrutam Clanuri :: Clan TerrorSquad #-